Окупанти 40 разів обстріляли українські позиції

Читать на русском
На сході України російські окупанти 40 разів за минулу добу обстріляли позиції українських військових.

Протягом минулої доби російсько-окупаційний контингент продовжив обстріли наших позицій із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

По Широкиному окупанти вели вогонь зі 152 та 122 міліметрової артилерії, там же наші позиції обстріляв і танк. Під вогонь артилерії та мінометів потрапило і Гнутове. Також на Маріупольському напрямку з мінометів окупанти обстрілювали Красногорівку, Бердянське, Водяне, Новотроїцьке. З гранатометів – Мар’їнку.

На Луганському напрямку з 122 міліметрової артилерії обстріляли Троїцьке, з мінометів – Новоолександрівку, Золоте, Оріхове, Малинове, Новозванівку та Кримське. З озброєння БМП та стрілецької зброї – Станицю Луганську.

Карта АТО: ситуація на сході України на 17 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 17 листопада 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На Донецькому напрямку по наших позиціях в районі Авдіївки вогонь вів танк та БМП, а з гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстріляли Піски. Загалом за вказаний період відбулося 40 обстрілів.

Речник АТО Леонід Матюхін. Дайджест подій 18.11.2016 (ранок)Військове телебачення України

Раніше голова МЗС України Павло Клімкін розповів, що у Росії і України немає спільного бачення по «дорожній карті» щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: