Карта АТО: ситуація на сході України на 16 листопада

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 16 листопада 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

Російські-окупаційні війська 37 разіви стріляли по позиціях сил АТО на Донбасі.

Напрямки:

На Маріупольському напрямку під вогонь ворожої артилерії потрапило Широкине, де по позиціях наших хлопців ворог випустив більше 30 снарядів зі 122 міліметрових гармат. З мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстріляли Талаківку, Славне, Широкине, Водяне, Красногорівку, Лебединське, Павлопіль. Вогонь по наших позиціях в районі Павлополя вів снайпер.

На Донецькому напрямку ворог також використовував заборонені Мінськими домовленостями міномети, неодноразово обстрілюючи Луганське та Авдіївку. Тут же бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Надвечір противник активізувався і на Луганському напрямку. Під обстріли мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили наші позиції в районі Новозванівки, Новоолександрівки та Катеринівки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: