Поліція застосовуватиме посилені заходи безпеки в Києві до 22 листопада – відео

Читать на русском
Начальник поліції Києва Андрій Крищенко розповів, що у зв'язку з мітингами в центрі столиці будуть застосовуватися посилені заходи безпеки до 22 листопада.
Фото: "Слово і Діло"

Посилені заходи безпеки в центрі столиці будуть застосовуватися до 22 листопада.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко, повідомляє «Слово і Діло».

«Ми плануємо всі ці заходи проводити щодня, тому що в нас заявки до 22 листопада … Сьогодні люди потроху починають розходитися, тому ми будемо дивитися, коли буде менше людей, будемо трохи послабляти заходи», – сказав він.

На запитання, чи будуть у центрі столиці до 22 листопада стояти металошукачі та проводитися відповідний контроль, Крищенко відповів: «Так. З огляду на ту кількість осіб, яка заявлена на заходах, ми вважаємо, що потрібні такі заходи».

Центральну вулицю Києва перекриють через терористичну загрозуПравоохоронці в центрі столиці будуть проводити поверхневий огляд і застосовувати металошукачі.

Також очільник столичної поліції додав, що за підсумками акцій протесту в центрі Києва затриманих немає, правоохоронці не зафіксували правопорушень.

Нагадаємо, кілька центральних вулиць Києва в зв'язку із загрозою скоєння терористичних актів були перекриті для проїзду автотранспорту, частина урядового кварталу огороджена парканом.

Поліція виявила та не пропустила кількох осіб, які намагалися потрапити на мітинг в центрі Києва із зареєстрованою травматичною зброєю. За даними правоохоронців, у масових акціях станом на 13:00 брали участь понад 6 тисяч осіб.

Очевидці розповіли, що біля Маріїнського парку та з боку вулиці Інститутської збиралися «тітушки». Також відомо, що організатори акцій пропонують учасникам від 70 до 125 гривень.

Мітинг під ВР: ошукані вкладники банку "Михайлівський" вимагають зниження тарифівSlovoiDilo
Мітинг під НБУ: зняття Гонтаревої, зниження тарифів і важке життяSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: