Висновок щодо Новинського комітет ВР має надати до 24 листопада – Парубій

Читать на русском
Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що регламентний комітет парламенту має надати свій висновок щодо депутата Вадима Новинського до 24 листопада.
Андрій ПарубійФото з відкритих джерел

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що регламентний комітет парламенту має надати свій висновок щодо депутата від «Опозиційного блоку» Вадима Новинського до 24 листопада.

Про це він заявив під час відкриття вечірнього пленарного засідання Ради, повідомляє «Слово і Діло».

«24 листопада проходить час, даний регламентом для того, щоб ви (регламентний комітет – Ред.) надали свій висновок. Регламентний комітет звернувся до Генеральної прокуратури з проханням надати додаткові матеріали в справі Новинського», – зазначив Парубій.

Відповідальність Новинського: хто готовий підтримати зняття недоторканності з нардепа«Слово і Діло» вирішило зробити огляд обіцянок українських політиків у зв'язку з поданням щодо зняття недоторканності з нардепа Вадима Новинського.

Спікер закликав генпрокурора Юрія Луценка якомога швидше надати ці додаткові матеріали на розгляд комітету.

«Я даю доручення регламентному комітету після того, як ви отримаєте відповідь від генерального прокурора, невідкладно зібратися для ухвалення рішення ... Жоден народний депутат не має права ховатися за депутатською недоторканністю», – підкреслив голова ВР.

Нагадаємо, вчора комітет Верховної Ради відклав рішення щодо Новинського.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: