СБУ заявила про готовність забезпечити Шухевича охороною

Читать на русском
Служба безпеки України розглядає прохання лідера Радикальної партії Олега Ляшка про надання державної охорони народного депутата Юрія-Богдана Шухевича.
Олександр ТкачукФото з відкритих джерел

Служба безпеки України розглядає прохання лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка про надання державної охорони народного депутата Юрія-Богдана Шухевича.

Про це розповів керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

Соболєв попросив НАБУ відкрити кримінальні провадження проти п'ятьох нардепівУ фракції «Самопомочі» вказали Антикорупційному бюро на п'ятьох депутатів, які не мають обґрунтувань своїх статків.

«Якщо СБУ отримає наказ, то ми його негайно виконаємо, але і зараз, не чекаючи наказу, наша служба працює над цим питанням. Хочу підкреслити, що оскільки звернення від пана Ляшка прозвучало і до Президента, і в СБУ, то фактично два органи державної влади працюють паралельно», – зазначив Ткачук.

За його словами, спецслужба почала оформляти необхідні документи, які передбачають у разі виявлення законних підстав надання державної охорони громадянам, життю яких загрожує небезпека.

Нагадаємо, сьогодні Ляшко у Верховній Раді заявив про загрозі життю Юрія-Богдана Шухевича.

Зазначимо, що 14 листопада співголова фракції «Опозиційного блоку» Юрій Бойко побився з Ляшком у Верховній Раді.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: