Революція Гідності три роки потому: як політики виконують обіцяне на Майдані?

Читать на русском
Народні депутати, аналітики та експерти Слова і Діла прокоментують стан виконання обіцянок, проголошених у 2013-2014 роках під час Революції Гідності.

У п’ятницю, 18 листопада, о 13:00 у приміщенні інформаційного агентства УНІАН відбудеться круглий стіл на тему «Обіцянки Євромайдану», присвячений реалізації обіцянок українських політиків, які вони дали під час Революції Гідності.

До участі в дискусії запрошені безпосередні учасники подій на Майдані Незалежності, народні депутати Мустафа Найєм, Ольга Богомолець, Володимир Парасюк, Борислав Береза.

Як і для чого «Слово і Діло» cкладає рейтинги відповідальності?Політолог Валентин Гладких розповів про особливості моніторингу відповідальності українських політиків порталом «Слово і Діло».

До них долучаться також депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко, завідувач відділу Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента Володимир Горковенко, директор енергетичних програм Центру світової економіки й міжнародних відносин НАНУ Валентин Землянський, політологи Андрій Єрмолаєв, Петро Олещук, політичний експерт Валентин Гладких.

Спікери обговорять найголовніші обіцянки часів Революції Гідності та основні досягнення післяреволюційної влади за 3 роки.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» презентувало звіт про рівень відповідальності генерального прокурора України Юрія Луценка за півроку його роботи на цій посаді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: