У трьох областях і Києві обмежено рух вантажівок

Читать на русском
У Хмельницькій, Львівській та Тернопільській областях, а також у Києві обмежили рух габаритного транспорту.
Фото: bglogist.com

У Хмельницькій, Львівській і Тернопільській областях через несприятливі погодні умови на автомобільних дорогах державного значення вантажному транспорту заборонений рух автотрасами державного значення.

Про це агентству УНН повідомили в прес-службі Нацполіції, передає «Слово і Діло».

«У зв’язку з погіршенням погодних умов, враховуючи виникнення реальної загрози для учасників дорожнього руху та з метою недопущення аварійних ситуацій, службами автомобільних доріг прийнято рішення щодо заборони руху вантажних транспортних засобів на автомобільних дорогах державного значення у межах Хмельницької, Львівської і Тернопільської областей», – повідомили у відомстві.

Там також попередили про ускладнений рух трасою Київ-Чоп у Рівненській області.

На Прикарпатті через снігопади закриють навчальні закладиСильні снігопади стали причиною рішення Івано-Франківської ОДА призупинити навчальний процес у школах, коледжах і ВНЗ.

Водіїв закликають бути уважними за кермом, дотримуватися безпечних швидкості та дистанції, а також правил паркування, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Крім того, сьогодні, 13 листопада з 18:00 був обмежений в’їзд великогабаритного транспорту до Києва. «У зв’язку з ускладненням погодних умов з 18:00 13 листопада на всіх в’їздах у місто вводиться часткове обмеження для великогабаритного транспорту», – зазначили в КМДА, уточнивши, що працівники патрульної поліції регулюватимуть в’їзд до міста вантажівок таким чином, аби вони не створювали перешкод для роботи снігоприбиральної техніки.

З 6:00 14 листопада в’їзд великогабаритного транспорту до столиці України буде повністю заборонений.

Нагадаємо, через сильні снігопади й вітер у Львівському аеропорту сьогодні довелося скасувати кілька рейсів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: