До Генічеська знову не надходить газ із Криму

Читать на русском
У НАК Нафтогаз України скаржаться, що з окупованого Криму до міста Генічеськ, що в Херсонській області, знову не надходить газ.
Фото: "РИА Новости"

До міста Генічеськ, що на півдні Херсонської області, знову не надходить газ із території окупованого Криму.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Нафтогазу України».

При цьому в компанії зазначають, що добових обсягів видобування на родовищі «Стрілкове» для забезпечення потреб міста достатньо.

«Добових обсягів видобування на родовищі «Стрілкове» більш ніж достатньо для покриття поточних потреб Генічеська. Газ з окупованої території АР Крим не надходить», – йдеться в повідомленні прес-служби НАК.

«Київенерго» більше не буде розпоряджатися столичними тепломережами – КличкоВлада Києва не має наміру продовжувати концесійну угоду з управління столичними тепломережами з ПАТ «Київенерго».

Як відомо, раніше голова Генічеської райдержадміністрації Олександр Воробйов заявив, що з анексованого Криму блакитне паливо до міста не надходить. Між тим 12 листопада в російських ЗМІ поширилась інформація про те, що районний центр нібито отримує газ із території півострова.

Нагадаємо, проблеми з газопостачанням у Генічеську були й минулого року. Це пов’язано з тим, що місто частково отримує блакитне паливу з газопроводу, що йде через територію Автономної Республіки Крим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: