Скасовані авіарейси, знеструмлені понад 400 населених пунктів – на заході України посилюється негода

Читать на русском
Внаслідок несприятливих погодних умов без електропостачання залишилися 430 населених пунктів у 9 областях України.
Фото: УНН

Через несприятливі погодні умови без електропостачання залишилися 430 населених пунктів у дев’яти регіонах України.

Найбільше постраждали від негоди жителі Львівської області, де електропостачання відключилося в 90 населених пунктах, Тернопільської (82 н. п.) та Хмельницької областей (76 н. п.), передає «Слово і Діло» з посиланням на Facebook віце-прем’єр-міністра, міністра регіонального розвитку і будівництва Геннадія Зубка.

«Внаслідок несприятливих погодних умов, через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 430 населених пунктів у 9 областях», – повідомив він.

У ліквідації наслідків стихії задіяні 192 бригади із понад 900 працівників обленерго, уточнив Зубко.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко запевнив, що взимку вулиці міста не посипатимуть хімічними речовинамиСказано 4 листопада 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Крім того, складні погодні умови вплинули й на авіасполучення зі Львовом, в аеропорту якого сьогодні довелося скасувати декілька рейсів.

«Шкода, що через сильний боковий вітер не змогли вчора прийняти рейс з Києва. Смугу чистили, але коефіцієнт 0,28 був занизьким для посадки з боковим вітром. Сьогодні декілька рейсів скасовано, але перший рейс з Мюнхена обслужили, чекаємо Варшаву, а далі рейс з Єгипту, і так далі триматимемо оборону», – написала на своїй сторінці в Facebook директор аеропорту «Львів» Тетяна Романовська.

Нагадаємо, через сильні снігопади в Івано-Франківській області, місцева обласна державна адміністрація ухвалила рішення про скасування занять у дитсадках, школах та профтехучилищах 14 і 15 листопада.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: