Інтерпол отримав нового керівника

Читать на русском
Мен Хунвей, заступник міністра громадської безпеки КНР, змінив на посаді Мірея Белестразі, який керував Інтерполом із 2012 року.

Міжнародна кримінальна поліція Інтерпол отримала нового президента, яким став заступник міністра громадської безпеки КНР Мен Хунвей.

Новий керівник обраний на 85-й сесії Генеральної асамблеї Інтерполу, яка проходить в Індонезії, повідомляється в Twitter організації, передає «Слово і Діло».

Мен Хунвей змінив на посаді Мірея Белестразі, який керував Інтерполом із 2012 року.

Із 7 до 10 листопада представники 161 країни-члена Інтерполу розглядають три основних питання: протидія тероризму, організованій злочинності та кіберзлочинності.

За пропаганду тероризму Twitter заблокував 235 тисяч акаунтівTwitter заблокував 235 тисяч акаунтів за пропаганду тероризму. В організації наголошують, що кількість щоденних блокувань акаунтів порівняно з минулим роком зросла на 80 відсотків.

Як повідомлялося раніше, прокуратура Автономної Республіки Крим працює над підготовкою матеріалів для Інтерполу для оголошення в міжнародний розшук так званого «голови» окупованого Криму Сергія Аксьонова.

Нагадаємо, що Інтерпол відмовився оголошувати в розшук ватажків самопроголошених «Луганської та Донецької народних республік».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: