У ВР ініціюють відставку Луценка

Читать на русском
Нардеп Єгор Соболєв ініціює висловлення недовіри та відставку генерального прокурора України Юрія Луценка через неналежне розслідування злочинів, скоєних під час Революції Гідності.

Голова комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції, заступник голови фракції «Самопомочі» Єгор Соболєв ініціює відставку Юрія Луценка з посади генерального прокурора України.

Про це він повідомив у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Після розгляду нашим парламентським комітетом із протидії корупції результатів розслідування справ про терор Євромайдану я вирішив ініціювати відставку генерального прокурора Юрія Луценка», – заявив Соболєв.

Луценко: Горбатюк і надалі працюватиме над справами МайдануДепартамент спецрозслідувань Генпрокуратури України, який очолює Сергій Горбатюк, надалі продовжуватиме роботу над розслідуванням справ Майдану.

На його думку, ГПУ «немає жодних шансів на покарання цих злочинів», поки її очолює Луценко.

«Якщо терор Євромайдану не буде покараний, такий терор повториться», – додав Соболєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Президент Петро Порошенко понад рік не з'являється на допити до ГПУ в справі щодо Майдану.

Зазначимо, раніше Юрій Луценко повідомляв, що для розгляду справи екс-президента України Віктора Януковича в складі Печерського районного суду Києва не вистачає суддів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: