У Молдові вибачилися перед Україною за заяви Додона про «російський Крим»

Читать на русском

Представники молдовського молодіжного руху вибачилися перед Україною за заяву кандидата в президенти Молдови Ігоря Додона про російський Крим.
Ігор ДодонФото з відкритих джерел

Представники молдовського молодіжного руху вибачилися перед Україною за заяву кандидата в президенти Молдови Ігоря Додона про російський Крим.

Про це пише «Укрінформ», повідомляє «Слово і Діло».

Громадяни Молдови провели перед посольством України в Кишиневі флешмоб «Нам соромно за Додона. Вибачте, будь ласка!».

Вибори президента в Молдові: відбудеться другий турВчора в Молдові пройшов перший тур прямих президентських виборів, яких не було в країні 16 років, адже раніше главу держави обирав парламент.

Причиною проведення акція стала заява кандидата на посаду президента Молдови від Партії соціалістів Ігоря Додона про те, що «Крим належить Росії».

«Ми дуже шкодуємо про те, що Ігор Додон дозволив собі такі висловлювання. Україна – суверенна держава, й замість того, щоб прагнути допомогти сусідній державі зберегти свою цілісність, Додон підтримує сепаратизм», – розповів один з учасників акції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство закордонних справ України викликало для консультацій до Києва посла в Молдові Івана Гнатишина через заяви проросійського кандидата в президенти Ігоря Додона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: