Міноборони готується до замовлення українських безпілотників

Читать на русском
Випробування проходять в чотири етапи. Їх повинні пройти всі вироби перед закупівлею для дослідної експлуатації Міністерством оборони України.

UA Technology провели черговий, вже третій, етап випробувань безпілотного (БПЛА) авіаційного комплексу UA-Бета, який надійде на озброєння ЗС України.

Про це пише прес-служба компанії, повідомляє «Слово і Діло».

«За двома ключовими параметрами – дальність і тривалість польоту – результат випробування перевищив всі очікування. За 55 хвилин літак подолав відстань в 50 км. Це рекорд для такого класу машин», – зазначив керівник проекту Юрій Руденко.

У UA Technology відзначають, що випробування проходять в чотири етапи. Їх повинні пройти всі вироби перед закупівлею для дослідної експлуатації Міністерством оборони України. Самі випробування проходять на військовому полігоні Державного науково-випробувального центру Міноборони.

«Випробування носять обов'язковий характер, вимоги з боку військових високі», - підкреслив Руденко.

ОАЕ будуть посередником США у постачанні зброї – експертЕксперт поділився міркуваннями з приводу домовленостей Президента України та лідера ОАЕ про постачання зброї в Україну

Нагадаємо, що під час відвідування виставківооруженій IDEX в Об'єднаних Арабських Еміратах українська делегація підписала контракт про постачання французьких безпілотників.

Російські війська застосовують БПЛА в повітряному просторі України в зоні Придністровського конфлікту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: