Саакашвілі направив заяву про відставку до АП

Читать на русском
До ухвалення відставки Президентом Петром Порошенком Міхеіл Саакашвілі залишатиметься в Одесі й продовжуватиме виконувати обов'язки голови ОДА.
Міхеїл Саакашвілі заявив, що подає у відставку, 7 листопада 2016Фото: hromadske.ua

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі направив заяву про свою відставку до Адміністрації Президента й очікує, коли Петро Порошенко ухвалить її.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна», передає «Слово і Діло».

До ухвалення відставки Президентом Саакашвілі залишиться в Одесі на своїй посаді.

Саакашвілі повернеться в Грузію лише на посаду президента або прем'єра – експертПолітолог проаналізував ситуацію навколо виборів у Грузії та ймовірність повернення Міхеіла Саакашвілі на батьківщину.

«Я вирішив подати у відставку й почати новий етап боротьби. У мене не опустяться руки. Я не втомлюся. Нехай вони не сподіваються й нехай вони не розраховують позбутися мене. Я той солдат, який іде скільки може, а потім стільки, скільки треба. Скільки треба для повної перемоги й для того, щоб позбавити Україну цієї мерзоти, цього корупційного бруду, який капіталізує на крові наших солдатів, на жертвах Майдану, який зрадив ідею української революції та в якого єдина мотивація – набивати собі кишені, посилювати свій клан і остаточно розграбувати Україну», – сказав Саакашвілі під час брифінгу в Одесі.

Нагадаємо, сьогодні, 7 листопада, голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що подає у відставку.

Відзначимо, що 29 травня 2015 року Міхеіл Саакашвілі отримав українське громадянство як особа, прийняття якої до громадянства становить державний інтерес України. 30 травня його було представлено як нового голову Одеської ОДА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: