Попри слова Авакова, в Кривоозерському райвідділі продовжують працювати старі працівники

Читать на русском
Слово і Діло проаналізувало списки чинних співробітників Кривоозерського райвідділу, в результаті чого в них були знайдені старі працівники.
Арсен Аваков

Усупереч словам міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, який заявив, що відділення поліції в Кривому Озері було повністю розформовано, в ньому досі працюють старі співробітники.

Дана інформація підтверджується в листі від Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, яке відправило «Слову і Ділу» списки чинних співробітників відділення.

Проаналізувавши списки особового складу Кривоозерського відділення поліції станом на 24 серпня і на 2 листопада нам вдалося дізнатися, що більше 20 співробітників продовжують працювати в райвідділі. Відсторонено від посади тільки 9 співробітників.

Таким чином, Арсен Аваков все-таки не дотримався своєї обіцянки.

Раніше начальник Управління кадрового забезпечення ГУ Нацполіції в Миколаївській області підполковник Олексій Попков повідомив, що наказом були скорочені всі посади в Кривоозерському відділенні поліції, але при цьому більшість поліцейських продовжують свою роботу.

Після чого, в прямому ефірі ток-шоу «Право на владу» Арсен Аваков спростував ці слова Олексія Попкова, зазначивши, що райвідділ поліції Кривого Озера був повністю розформований, а оновлення триває.

Нагадаємо, 25 серпня міністр внутрішніх справ пообіцяв, що райвідділ поліції Кривого Озера буде буде розформовано і повністю оновлений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: