Попри обіцянки Авакова та Деканоїдзе, Кривоозерський райвідділ не оновився повністю

Читать на русском
Райвідділ у Кривому Озері не буде повністю оновлений, як обіцяли очільники МВС та Нацполіції.
Хатія Деканоїдзе та Арсен Аваков

Сумнозвісний Кривоозерський відділ поліції в Миколаївській області не буде повністю розформований та оновлений, хоча міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе обіцяли зворотне.

Про хід оновлення райвідділу розповів начальник Управління кадрового забезпечення Головного управління Нацполіції в Миколаївській області, підполковник Олексій Попков, пише «Слово і Діло», посилаючись на «Преступности.НЕТ».

За словами Попкова, Деканоїдзе своїм наказом скоротила всі посади в Кривоозерському райвідділі, але пізніше ввела новий штат, до якого набрали старих співробітників.

«Вже проводяться співбесіди, поглиблено вивчаються співробітники, які вже працювали там. Зараз уже відібрані з тих людей, які раніше там працювали, близько 20 осіб, які можуть продовжити службу, інші – будуть звільнені», – зазначив він.

Водночас підполковник підкреслив, що вже є 6 співробітників, яких точно не візьмуть у штат. Попков додав, що новий набір дуже жорсткий, а з кожним співробітником проводиться поглиблене психологічне дослідження та співбесіда.

Таким чином, Аваков та Деканоїдзе не виконали свої обіцянки.

Нагадаємо, після скандальних подій зі смертю жителя Миколаївської Кривого Озера міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та очільник Нацполіції Хатія Деканоїдзе пообіцяли, що місцеве відділення поліції буде повністю оновлено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: