Вбивство у Кривому Озері: для двох поліцейських суд встановив заставу

Читать на русском
Двом підозрюваним суд встановив заставу 120 тис грн, для третього продовжили арешт без права на внесення застави.

Суд продовжив арешт для трьох поліцейських, підозрюваних у вбивстві і перевищенні службових повноважень у Кривому Озері.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області, передає «Слово і Діло».

Для двох підозрюваних встановлено заставу в розмірі 120 тисяч гривень. Водій службового автомобіля буде під вартою до 18 грудня без права на внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, в ніч на 24 серпня 2016 року в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області помер 32-річний таксист Олександр Цукерман.

Оголошені перші результати службової перевірки райвідділу в Кривому ОзеріУ главку Нацполіції Миколаївській області оголосили перші результати службової перевірки Кривоозерського райвідділу.

Його земляки, які влаштували масові заворушення, стверджують, що співробітники поліції забили скутого кайданами чоловіка до смерті на очах у дружини, матері і двох дітей. Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що у затриманого також і стріляли.

Затримані шестеро поліцейських. Керівництво Нацполиции розформувало Кривоозерское Врадіївського відділення відділу главку Миколаївщини.

Відзначимо, що раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков стверджував, що відділ поліції в Кривому Озері Миколаївської області повністю розформовано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: