Хроніки «перемир’я»: в зоні АТО загинули ще двоє українських військових

Читать на русском
За останню добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули ще два українських військовослужбовця.

Протягом доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули 2 військовослужбовця Збройних сил України.

Ще п’ятеро військових отримали поранення, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на спікера АПУ з питань АТО Андрія Лисенка.

«За минулу добу внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули й п'ятеро отримали поранення», – констатував він.

Можна організувати хоч 20 точок відведення сил, але «тягнучка» щодо Донбасу буде мінімум рік – експертДиректор військових програм Центру Разумкова проаналізував подальший процес розведення сторін і майбутні переговори в Мінську.

Лисенко уточнив, що обидва військових загинули та стільки ж були поранені в населеному пункті Славне Мар’їнського району, ще двоє отримали поранення в Авдіївці й один – у Пищевику.

Нагадаємо, як повідомив сьогодні Петро Порошенко, наразі в зоні проведення антитерористичної операції немає жодного мобілізованого військового.

Додамо, що за даними штабу АТО, протягом останньої доби бойовики із забороненої Мінськими домовленостями артилерії обстріляли Кримське.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: