Стало відомо, депутати яких фракцій масово не здають дипломатичні паспорти

Читать на русском
Депутати від Блоку Петра Порошенка не повернули у встановленому законом порядку до Міністерства закордонних справ України 89 дипломатичних паспортів.
Фото: dt.ua

89 народних депутатів від фракції «Блоку Петра Порошенка» не повернули у встановленому законом порядку дипломатичні паспорти, видані їм для здійснення закордонних відряджень.

Про такі дані станом на 25 жовтня «Слову і Ділу» повідомили в управлінні міжпарламентських зв’язків апарату Верховної Ради України.

62 народних депутати, що не здали свої диппаспорти, належать до фракції «Народного фронту», 27 – є позафракційними.

Серед представників «Опозиційного блоку» дипломатичні паспорти на зберігання до Міністерства закордонних справ не повернули 20 нардепів, «Радикальної партії» й «Самопомочі» – по 18, «Батьківщини» – 12. Найменше порушників виявилось у «Відродженні» – 6 депутатів та «Волі народу» – 5 нардепів.

Цікаво також, що серед диппаспортів, виданих депутатам, значиться й документ на ім’я міністра інформаційної політики Юрія Стеця.

Ознайомитися з повним списком народних депутатів, які, попри указ Президента «Про дипломатичний та службовий паспорти України» від 12 травня 2015 року, не здали дипломатичні паспорти, можна за посиланням.

Нагадаємо, з 1 жовтня в країні діє новий порядок видачі внутрішніх паспортів громадянина України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: