Один із лідерів харківських сепаратистів затриманий при спробі втечі до РФ

Читать на русском
Прикордонники затримали учасника сепаратистських заворушень і захоплення Харківської облдержадміністрації в квітні 2014 року при спробі нелегально перейти кордон із Росією.

Прикордонники затримали при спробі нелегально перейти кордон із Росією учасника сепаратистських заворушень і захоплення Харківської облдержадміністрації в квітні 2014 року.

Про це повідомляють у Держприкордонслужбі, передає «Слово і Діло».

Чоловіка зупинили близько 21:00 31 жовтня за кілька десятків метрів від держкордону. Він йшов у бік російського населеного пункту Журавлівка. При собі він мав довідку про звільнення. Впродовж більш ніж двох років він утримувався під вартою за організацію масових заворушень після сплати застави в розмірі понад 200 тис. грн був звільнений з-під варти.

Йдеться, судячи з усього, про одного з лідерів харківських сепаратистів Єгора Логвинова. Він вийшов з-під варти 31 жовтня після внесення застави 206 тис. грн.

Запобіжний захід йому та іншому відомому харківському сепаратисту Спартаку Головачову був змінений у жовтні. Але Головачов вийшов на волю ще 13 жовтня.

У повідомленні Держприкордонслужби йдеться про те, що намагався втекти чоловік, який щойно вийшов з-під варти.

Нагадаємо, раніше персональні дані понад 20 українських журналістів з'явилися на сепаратистському сайті ««Трибунал.Возмездие настанет».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: