Перший етап подання е-декларацій завершено

Читать на русском
30 жовтня о 00:00 завершився перший етап подання електронних декларацій для суб'єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище.

Перший етап подання електронних декларацій для суб'єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-служба НАЗК, передає «Слово і Діло».

Загалом у Єдиному держреєстрі декларацій після завершення першого етапу було зареєстровано 114,244 тис. документів, повідомила голова НАЗК Наталія Корчак.

«Національне агентство з питань запобігання корупції нагадує, що 30 жовтня о 24:00 завершується перший етап подання електронних декларацій за 2015 рік для суб'єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що система е-декларацій розпочала роботу з 1 вересня 2016 року. Відповідно, декларації мали бути подані до 24:00 30 жовтня 2016 року.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко задекларував 62,162 млн грн доходу за 2015 рік, з яких заробітна плата складає 121 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: