Гонтарева більшу частину своїх грошей тримає у доларах

Читать на русском
Глава Національного банку України Валерія Гонтарева задекларувала 1,8 млн дол і 61,9 тис грн заощаджень. Ще 1,1 млн грн зберігає в різних банках її син.
Валерія ГонтареваФото: Business.ua

Глава Національного банку України Валерія Гонтарева задекларувала 1,8 млн дол і 61,9 тис грн заощаджень. Ще 1,1 млн грн зберігає в різних банках її син.

Такі дані вказано в її електронній декларації, повідомляє «Слово і Діло».

Інші відомості в документі мало відмінні від тих, які Гонтарева подала у своїй декларації у квітні поточного року, однак вони дещо доповнені.

Так, Гонтарева вказала, що за рік в НБУ заробила 1,7 млн грн, ще 1,5 млн грн вона отримала на відсотках від ПАТ «Державний Експортно-Імпортний Банк». Плюс до цього 23,5 млн грн доходу Гонтаревій принесла компанія ICU Holdings Limited, засновником якої вона є.

Декларація Найєма: ані квартири, ані машиниНардеп від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм володіє п'ятою частиною 63-метрової квартири, в якій прописані ще 4 людини – вся родина депутата.

З нерухомості глава НБУ вказала квартиру в Києві площею 106 кв. м, земельну ділянку в 900 кв. м, садовий будинок площею 250 кв. м.

Гонтарева має два автомобілі – Porsche Panamera 2012 року випуску і Porsche Cayenne 2013 року.

Чоловік Гонтаревої володіє земельною ділянкою у 2050 кв. м і житловим будинком в Ірпені Київської області площею 396 кв. м і їздить на Toyota Land Cruiser Prado 2006 року випуску.

Ще двома квартирами володіє її син Антон. Обидві квартири розташовані в Києві і коштують 1,7 млн грн і 1,4 млн грн. На рахунках у банку в нього 500 тис грн та 200 тис грн в іншій фінустанові.

Другий син Гонтаревої Микита, згідно з декларацією, власності не має.

Нагадаємо, крайній термін подачі електронної декларації – 30 жовтня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: