Доба в АТО: один загиблий, семеро поранені

Читать на русском
В Авдіївській промзоні зафіксований потужний і тривалий обстріл з важкого озброєння. Українські війська відкрили вогонь у відповідь.

За минулу добу в результаті бойових дій в зоні проведення АТО один український військовослужбовець загинув, ще семеро отримали поранення.

Про це повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, передає «Слово і Діло».

За даними Лисенко, на Маріупольському напрямку тривають найбільш інтенсивні бойові дії.

Бойовики випустили майже 400 мінометних хв. Основні «гарячі точки» - традиційно Мар'їнка і Широкіно з околицями.

На Донецькому напрямку, в Авдіївській промзоні бойовики здійснили потужний і тривалий обстріл з важкого озброєння - по українських позиціях випустили не менше 130 мінометних мін та артилерійських снарядів, українські війська відкрили вогонь у відповідь.

Друга «гаряча точка», підкреслив Лисенко, - Светлодарскька дуга, де вчора бойовики використовували міномети, гармати і бронетехніку. Ще один обстріл бойовики здійснили на позиції «Шахта Бутівка».

На Горлівському периметрі, в Дослідному і Пісках напередодні було тихо. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 10 обстрілу з боку бойовиків, у тому числі 4 - з важкого озброєння.

27 жовтня Президент України Петро Порошенко заявив, що на сході України в даний момент ведеться не антитерористична операція, а кампанія по відображенню російської агресії.

Нагадаємо, раніше секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олександр Турчинов повідомив, що співпраця України і НАТО недостатньо успішна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: