Сьогодні Київ замете мокрим снігом

Читать на русском
До Києва наближається атмосферний фронт, який може принести сьогодні до столиці мокрий сніг. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.
Фото з відкритих джерел

До Києва наближається атмосферний фронт, який може принести сьогодні до столиці мокрий сніг.

Про це у Facebook написала синоптик Наталка Діденко, повідомляє «Слово і Діло».

«Фронт красивий і вже в Україні. Дощі та хмари сірі, на півночі буде місцями мокрий сніг», – написала вона.

У Києві до опалення підключено 99% житлових будинківЗгідно з даними Київенерго, станом на 24 жовтня до опалення в Києві вже підключено 98,9% житлових будинків, 100% дитсадків, 100% шкіл і 99,3% лікувальних установ.

Синоптик зазначила, що вранці на сході та більшості територій півдня України спостерігається ясна погода, але дуже холодноа – 1-5 градусів морозу. На Херсонщині та Миколаївщині – до 2 градусів морозу.

«Кияни, фронт скоро вже й у нас. Одягайтеся, утеплюйтеся. Мокрий сніг має високу ймовірність. Але й без нього погода буде малокомфортною», – наголошує Діденко.

Зазначимо, що згідно з прогнозом Укргідрометцентру, на всій території України очікуються сильні пориви вітру, через що на 26 жовтня в країні оголосили штормове попередження.

Нагадаємо, працівники Укргідрометцентру розповіли, що зима в 2017 році буде теплою. Натомість народний синоптик Леонід Горбань пророкує сувору зиму з лютими морозами та сніговими заметами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: