Народний синоптик пророкує сувору зиму

Читать на русском
Народний синоптик Леонід Горбань віщує люті морози та снігові замети цієї зими. Всі три місяці будуть морозними та холодними.
Фото: www.rabstol.net

Народний синоптик Леонід Горбань віщує люті морози та снігові замети цієї зими.

Всі три місяці будуть морозними та холодними, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Вести».

За його словами, перший сніг може випасти вже у середині листопада, а в перших числах грудня настануть 10-градусні морози. Вони протримаються практично до самого Нового року.

Весь грудень, за прогнозом народного синоптика, буде сніжним, а різке зниження температури до -22-25 градусів прогнозує на Водохреща, 19 січня.

ГРВІ в метро: як відіб’ється похолодання на здоров’ї пасажирів столичної підземкиПрохолодна погода призвела до загострення епідеміологічної ситуації в Києві й часто джерелом зараження є хворі пасажири в громадському транспорті.

Самим сніжним буде лютий, до середини місяця сніг йтиме кожні три дні.

Друга хвиля сильних морозів настане 9-10 лютого – температура знову знизиться до -20.

«Цикл холодних зим повторюється кожні 32 роки, схожа на майбутню зиму була ще в 1985 році – тоді теж були сильні снігопади і морози», – розповів Горбань.

Нагадаємо, у Гідрометцентрі розповіли, що до кінця вересня в Україні не варто очікувати потепління, а бабине літо можливе у жовтні. Також там повідомили, що ця зима нічим не відрізнятиметься від попередніх.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: