Онищенко поскаржився до Інтерполу на політичне переслідування

Читать на русском
Депутат від групи Воля народу Олександр Онищенко, який звинувачується в розкраданні держмайна повідомив Інтерполу про політичне переслідування з боку української влади.

Олександр Онищенко поскаржився до Інтерполу на політичне переслідування.

Про це повідомив заступник генпрокурора-спеціалізований антикорупційний прокурор Назар Холодницький в ефірі «5 каналу», передає «Слово і Діло».

«Онищенко пише скарги до Інтерполу в Європі, що справа проти нього має ознаки політичного переслідування», – сказав він.

За словами Холодницкого, Інтерпол проводить ретельну перевірку скарг Онищенка й саме з цим пов'язано те, що депутата досі не оголосили в розшук.

Онищенко пропонував 50 млн дол. за голосування проти арешту Клюєва — МосійчукОлігарх та депутат від групи "Воля народу" Олександр Онищенко пропонував хабар членам Радикальної партії.

Інтерпол пояснює відсутність рішення про розшук Онищенка тим, що ще не відбулося засідання комісії з контролю за файлами Інтерполу.

Нагадаємо, 5 липня Верховна Рада схвалила зняття недоторканності, затримання та арешт Онищенка. За кілька днів до цього він втік з України й зараз переховується.

10 серпня Онищенка оголосили у всеукраїнський розшук.

29 серпня Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук матір Олександра Онищенка Інессу Кадирову.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: