Суд заарештував трьох поліцейських, підозрюваних у вбивстві мешканця Кривого Озера

Читать на русском

Центральний районний суд міста Миколаєва обрав запобіжний захід трьом поліцейським, яких підозрюють у вбивстві мешканця Кривого Озера Олександра Цукермана.

Відповідне рішення було ухвалено 25 серпня ввечері, повідомляє «Слово і Діло».

Так, підозрюваного Олександра Причипойду суд взяв під варту на один місяць (до 25 вересня) без альтернативи внесення застави. Сторона звинувачення не змогла довести, що Причипойда зможе втекти чи якось вплинути на слідство.

Поліцейського Миколу Хоменка суд також заарештував на один місяць без права внесення застави. Третій головний підозрюваний Денис Ляхвацький відмовився надавати свідчення, заявивши, що погано почувається. Його Миколаївський райсуд заарештував на два місяці – до 23 жовтня.

Уже після винесення рішення захист Ляхвацького подав клопотання про незаконне утримання поліцейського цілу добу без оголошення про підозру. Суддя частково його задовольнив, але запобіжний захід залишив початковий. Доля решти трьох поліцейських, які також прибули на місце вбивства мешканця Кривого Озера, невідома.

Нагадаємо, 25 серпня трьох працівників Кривоозерського відділення Національної поліції, підозрюваних у вбивстві місцевого мешканця Олександра Цукермана, доправили до Центрального районного суду Миколаєва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: