Депутат Березкін не вніс законопроект про скасування всіх пільг для чиновників

Читать на русском
Член депутатської групи Партія Відродження Станіслав Березкін не виконав обіцянку внести законопроект про скасування всіх пільг для чиновників.

Народний депутат України і член депутатської групи «Партія «Відродження» Станіслав Березкін не виконав пункт своєї передвиборчої програми про внесення законопроекту про скасування всіх пільг для чиновників різних рівнів, народних депутатів, суддів і прокурорів.

Цю обіцянку він дав на позачергових парламентських виборах 2014 року в якості кандидата в народні депутати України по одномандатному виборчому округу №100, і воно увійшло в базу даних «Слово і Діло» 23 вересня 2014 р.

Станом на 21 жовтня 2016 року народний депутат України Станіслав Березкін не зареєстрував жодного законопроекту про скасування всіх пільг для чиновників різних рівнів.

Більш того, 20 жовтня 2016 року народний депутат України Станіслав Березкін підтримав проект постанови про висновки і пропозиції до проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік» (№5000-П), який передбачає заробітну плату народного депутата в розмірі 25 мінімальних заробітних плат, що становить – 36,250 тисячі гривень.

У базі даних «Слово і Діло» зафіксовано всього сім обіцянок народного депутата Станіслава Березкіна, з яких він не виконав жодного, але два вже встиг провалити. З повним переліком обіцянок нардепа можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: