Розенко розповів, коли запрацює розстрочка з оплати комуналки

Читать на русском
Розстрочка по сплаті комунальних послуг, на відміну від житлових субсидій, адмініструватиметься не органами соціального захисту населення, а безпосередньо теплокомуненерго.

У Кабміні розраховують ввести в дію механізм розстрочення оплати вартості житлово-комунальних послуг з середини листопада поточного року.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко в ефірі «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«Ми прийняли перше рішення. Для того, щоб повністю запрацював цей механізм, необхідно внести зміни ще як мінімум в 4 постанови Кабінету Міністрів України, і прем'єр-міністр України Геннадію Зубко Мінрегіонбуду дав відповідне доручення. Я думаю, що на одному з найближчих засідань уряду необхідні зміни будуть внесені і тоді запрацює механізм в повному обсязі. Ми розраховуємо, що він почне працювати з середини листопада», – сказав він.

Віце-прем'єр зазначив, що даний сервіс, на відміну від житлових субсидій, адмініструватиметься не органами соціального захисту населення, а безпосередньо теплокомуненерго.

Нагадаємо, що уряд запропонував громадянам, які не користуються програмою житлових субсидій, 12-місячну розстрочку для оплати житлово-комунальних послуг.

Як раніше повідомлялося, найближчим часом скасування субсидій як форми підтримки малозабезпечених громадян неможлива.

У базі даних «Слово і Діло» є 90 обіцянок віце-прем'єр-міністр України Павла Розенка, 41 з яких він виконав. Коефіцієнт відповідальності міністра середній – 46%. З повним переліком обіцянок Розенко можна ознайомитися на сторінці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: