Сьогодні Верховна Рада розгляне Держбюджет і спецконфіскацію

Читать на русском
Верховна Рада планує розглянути законопроект про спецконфіскацію, реформу парламенту і проголосувати в першому читанні проект Державного бюджету на 2017 рік.

20 жовтня на пленарному засіданні Верховної Ради нардепи планують розглянути законопроекти спецконфискации, реформи парламенту і проголосувати в першому читанні проекту Державного бюджету на 2017 рік.

Про це йдеться в порядку денному засідання, передає «Слово і Діло».

Зокрема, для включення до порядку денного та ухвалення рішення винесено проект постанови про Декларацію Пам'яті та Солідарності між Сеймом Литовської Республіки, Сеймом Республіки Польща та Верховною Радою України.

Також законопроекти про внесення змін до Регламенту ВР про реалізацію окремих положень Рекомендацій Місії Європейського Парламенту за оцінкою потреб, які розроблені з метою підвищення якості українського парламентаризму; про внесення змін в деякі законодавчі акти щодо забезпечення стягнення в дохід держави необґрунтованих активів (так звана «спецконфискация») та про реструктуризацію заборгованості державного підприємства «Антонов».

До розгляду в першому читанні народним депутатам запропонований законопроект про внесення змін у деякі закони щодо обмеження доступу на український ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту.

О 16 годині, відразу після початку вечірнього засідання, парламентарії повинні взятися за розгляд у першому читанні проекту Державного бюджету на 2017 рік.

Крім того, до сесійної зали винесені проекти постанов про звернення Верховної Ради до Кабінету Міністрів і органів місцевого самоврядування щодо здійснення контролю за станом правопорядку в державі та у відповідних територіальних громадах, а також про перейменування міста Мукачево Закарпатської області.

Нагадаємо, що вчора Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект №4928, яким передбачено збільшення розміру аліментів на утримання дитини та спрощення механізму ухвалення судового рішення щодо стягнення аліментів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: