Маломуж назвав дві можливі версії вбивства бойовика «Мотороли»

Читать на русском
За словами генерала армії, українські спецслужби, як правило, не використовують такі методи терору.
«Моторола» ліквідований у Донецьку

Генерал армії України Микола Маломуж назвав дві можливі версії вбивства бойовика «Мотороли».

Про це він повідомив в ефірі телеканалу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«Є дві версії. Можливо, це дійсно внутрішні розборки, можливо, санкціоновані кураторами з Москви, тому що різні куратори. І з іншого боку, можлива причетність наших патріотів, наших спецслужб, які через свої можливості це зробили. Але таких фактів дуже мало, і ми не маємо такої потужної системи боротьби за кордоном з такими терористами», - повідомив Маломуж.

«Наші спецслужби, як правило, не використовують такі методи терору. Наразі ми знаємо ті оперативні дані, що йшли великі протиріччя між представниками військових структур так званих незаконних військових формувань і особливо «Мотороли». Вже було кілька замахів, навіть з пораненнями та обстрілами», – сказав Маломуж.

Нагадаємо, у неділю ввечері, 16 жовтня, одного з ватажків бойовиків «ДНР» Арсена Павлова на прізвисько «Моторола» вбили у Донецьку.

Ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко назвав вбивство «Мотороли» оголошенням війни.

Як повідомлялося, у червні Інтерпол відмовив у розшуку росіянина Арсєнія Павлова («Моторола»), який, як вказують численні свідки, вбив полоненого захисника донецького аеропорту Ігоря Брановицького.

Павлов приїхав на окупований Донбас і очолив незаконне збройне формування «Батальйон Спарта». Раніше він заявив, що розстріляв 15 полонених бійців українських збройних сил в аеропорту Донецька.

Нагадаємо, що у вересні в ресторані під Москвою застрелили лідера «Оплоту» Євгена Жиліна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: