Смерть бойовика «Мотороли» офіційно підтверджена

Читать на русском

Агентство Інтерфакс повідомило, що російського екстреміста Арсенія Павлова, відомого під псевдонімом Моторола, підірвали в Донецьку.
Командир угруповання «ДНР» Арсеній Павлов, більш відомий як «Моторола».

У Донецьку вбито одного з командирів угруповання «ДНР» Арсенія Павлова, більш відомого як «Моторола».

Про це в ефірі «112 Україна» заявив радник глави відомства Юрій Тандем, передає «Слово і Діло».

«Я можу підтвердити інформацію, що чоловік, який скоював злочини проти цілісності України і фактично нами був оголошений в розшук, убитий сьогодні у житловому будинку», - уточнив він.

«Моторола» загинув від саморобного вибухового пристрою, який спрацював у ліфті його будинку. Терорист знаходився в цей момент в епіцентрі вибуху і отримав травми несумісні з життям.

Убит "Моторола", один из главарей боевиков. Подробности от Тандита112 Украина

В «Міноборони «ДНР» також підтвердили загибель Павлова.

Про ліквідацію бойовика також повідомив на своїй сторінці в Facebook і керівник Департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко.

Інформацію про смерть бойовика так само повідомив один з пабликов терористів в соцмережах: «Підтверджуємо загибель «Мотороли» (Арсена Павлова). За попередніми даними вибуховий пристрій у кабіні ліфта».

Нагадаємо, що Арсеній Павлов (Моторола) — активний учасник збройного конфлікту на сході України, командир протитанкового спеціального підрозділу «ДНР», громадянин Росії. Брав участь в диверсійних і бойових діях на сході України з 2014 року.

Раніше ЗМІ і спецслужби України не раз заявляли про його загибель, але ця інформація не підтверджувалася.

Нагадаємо, на початку серпня, повідомлялося, що в Луганську був підірваний автомобіль «глави» так званої «Луганської народної республіки» Ігоря Плотницького.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: