У Великобританії заблоковані рахунки Russia Today

Читать на русском
Russia Today заблокували всі банківські рахунки в Великобританії, рішення перегляду не підлягає.

Російський телеканал Russia Today не може скористатися коштами на своїх банківських рахунках через блокування всіх рахунків в британській юрисдикції.

Про це повідомила головний редактор телеканалу Маргарита Сімоньян у своєму мікроблозі в Twitter, передає «Слово і Діло».

«Нам закрили рахунки в Британії. Всі рахунки», – написала вона. За словами медійниці, «рішення перегляду не підлягає».

Як повідомлялося, в 2014 році Нацрада з питань телебаченні та радіомовлення офіційно заявила про заборону ретрансляції в Україні 15 російських каналів – відповідно до рішень самої Нацради та постанов Окружного адміністративного суду Києва. У їх число потрапив і телеканал Russia Today.

За даними ЗМІ, англомовний телеканал Russia Today у 2015 році відкрив офіс у Лондоні. На цю мить британський медіарегулятор Ofcom вивчає вже 15 порушень правил мовлення телеканалом, а також анонсував ще одне розслідування через оприлюднення недостовірної інформації про британську енергетичну компанію Cuadrilla.

Нагадаємо, експерти підрахували, що РФ витрачає на пропаганду більше, ніж весь Держбюджет України.

Північноатлантичний альянс також створює трастовий фонд із контрпропаганди. Мета його створення – боротьба з російською пропагандою в Україні й на території країн-членів НАТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: