Аваков звинуватив канал «Інтер» в прокремлівській пропаганді

Читать на русском
Головними мішенями російської пропаганди були Олександр Турчинов, Арсеній Яценюк та Арсен Аваков.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звинуватив телеканал «Інтер» в інформаційній кампанії, яка грає на руку Москві.

Про це глава МВС України пише у себе на сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Російські журналісти, які формували інформаційну політику «Інтера» виконували замовлення Кремля по інформаційному знищенню тих, кого російське керівництво вважає своїми головними ворогами», – заявив Аваков.

Міністр зазначив, що головними мішенями російської пропаганди були Олександр Турчинов, Арсеній Яценюк та Арсен Аваков.

«Проти них і ряду інших українських політиків співробітники «Інтера» Марія Столярова і Леонід Муравйов зі своїми московськими кураторами та керівниками «ДНР» організували хвилю чорного піару», – пояснив Аваков.

Авакова хочуть позбавити частини повноваженьКоординувати роботу розвідувального органу прикордонної служби має його безпосередній керівник, а не міністр внутрішніх справ.

За його словами, першим в «інтервіському» темнику знаходився пакет брудних матеріалів на секретаря РНБО Олександра Турчинова.

«Також у замовленні стоять прізвища з пакетом, скомпонованим російськими профі брудом, на екс-прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, голови Комітету ВРУ з питань культури і духовності Миколи Княжицького, голови Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони Сергія Пашинського та інших», – додав міністр.

Як раніше повідомлялося, СБУ повідомила про намір перевірити листування співробітниці «Міністерства державної безпеки» так званої «ДНР» Тетяни Єгорової з представниками українських телеканалів, яка днями була оприлюднена в інтернеті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: