У «Нафтогазі» назвали дату рішення Стокгольмського суду з «Газпромом»

Читать на русском
У Нафтогазі очікують, що остаточне рішення Арбітражного інституту Торгової палати Стокгольма за контрактом на поставку газу буде до 31 березня 2017 року.

Усні слухання в об'єднаній справі щодо взаємних позовів НАК «Нафтогаз України» і російського ВАТ «Газпром» за контрактом на поставку газу в Україну були завершені в Стокгольмі, остаточне рішення очікується до 31 березня 2017 року.

Слухання тривали з 25 вересня по 11 жовтня 2016 року, як повідомляє прес-служба НАК «Нафтогаз України», пише «Слово і Діло».

«Під час усних слухань сторони здійснили доповіді про свої правові позиції, перехресний допит свідків і експертів обох сторін. Очікується, що в листопаді сторони надішлють трибуналу резюме за підсумками усних слухань (post-hearing brief)», – йдеться в повідомленні.

Остаточне рішення Арбітражного інституту Торгової палати Стокгольма за контрактом на поставку газу очікується до 31 березня 2017 року.

Стокгольмський арбітраж об'єднав взаємні позови «Нафтогазу» і «Газпрому»Стокгольмський арбітражний суд, у якому вирішують взаємні претензії український та російський газові монополісти, розглядає обидва позови однією справою

Усні слухання щодо транзитного контракту почнуться у Стокгольмі в кінці листопада цього року.

Як раніше повідомлялося, 25 вересня в Арбітражному інституті Торгової палати Стокгольма почався судовий процес між «Газпромом» і «Нафтогазом» за контрактом щодо постачання газу.

Раніше в «Нафтоазі» повідомляли, що остаточний результат у судовому позові проти «Газпрому» очікується до кінця першої половини 2017 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: