Фейгіну повідомили, що заборона покидати Росію виявилася технічною помилкою

Читать на русском
Російський адвокат Марк Фейгін отримав повідомлення від Федеральної служби судових приставів РФ про те, що заборона покидати Росію виявилася технічною помилкою.
Марк ФейгінФото з відкритих джерел

Російський адвокат Марк Фейгін отримав повідомлення від Федеральної служби судових приставів РФ про те, що заборона покидати Росію виявилася технічною помилкою.

Про це він написав у Twitter, повідомляє «Слово і Діло».

«Щойно з Центрального апарату ФССП повідомили, що моя вчорашня заборона на виїзд є технічною помилкою! Я можу летіти просто зараз», – написав він.

Адвокат також додав, що «висновок з цієї історії – боріться завжди, і тоді переслідування вас виявиться лише «технічною помилкою».

Фейгін розповів про шанси звільнення СущенкаПерспектива виграти справу заарештованого в Росії журналіста Романа Сущенка нульова, оскільки виправдувальних вироків у справах проти українців у РФ не існує.

Нагадаємо, учора Фейгін повідомив, що його не випускають з країни на форум у Вільнюс. Раніше повідомлялося, що йому обмежили виїзд з Росії.

Зазначимо, 30 вересня ФСБ РФ затримала українського журналіста Романа Сущенка в Москві, назвавши його співробітником української розвідки, який нібито «цілеспрямовано збирав відомості про діяльність збройних сил і військ національної гвардії Російської Федерації, що становлять державну таємницю».

Московський суд постановив заарештувати журналіста до 30 листопада. Всі суди по справі Сущенка відбудуться у закритому режимі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: