Полторак розповів, якої техніки найбільше не вистачає армії

Читать на русском
Міністр оборони на відкритті виставки Зброя та безпека розповів про те, якої зброї та техніки найбільше потребують Збройні сили України.

Наразі в Збройних силах України існує дефіцит таких видів озброєння та техніки, як артилерія, засоби зв’язку, бронемашини й техніка для евакуації поранених.

Про це на відкритті виставки «Зброя та безпека» заявив міністр оборони України Степан Полторак, пише «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

«Для нас особливий інтерес викликає все, що стосується артилерії, засобів зв’язку та бронемашини, техніка для евакуації поранених», – зазначив очільник оборонного відомства.

Оглянувши представлені зразки техніки, Полторак заявив, що українській оборонній промисловості час переходити від етапу розробки власної техніки до постачання її ЗСУ.

На чому воюють ЗСУ: танк Т-64 БМ «Булат»Для пересування, а також бойових дій українська армія використовує модернізовані на українських підприємствах танки Т-64.

«Нам треба виходити зі стану розробки до кінцевого стану, коли представлену техніку зможуть отримувати Збройні сили України. Тут представлені серйозні зразки, але над деякими ще треба працювати», – наголосив міністр.

Разом із тим, за його словами, порівняно з минулим роком є зрушення в напрямку модернізації авіаційної техніки та протиповітряної оборони, а також броньованого транспорту.

Нагадаємо, сьогодні Петро Порошенко заявив, що «Укроборонпром» створює аналог американського Агентства передових оборонних дослідницьких проектів – UkrARPA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: