Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Полторак обіцяє розірвати контракт з постачальником неякісної продукції до ЗСУ у судовому порядку

24 липня 2016 року міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак пообіцяв розірвати контракт з постачальником неякісної продукції до ЗСУ у судовому порядку. Відповідну заяву він зробив під час перевірки якості продуктів харчування військової частини 28 окремої механізованої бригади ЗСУ, де були виявлені запаси неякісних, зіпсованих продуктів харчування. Всі продукти харчування зберігалися в антисанітарних умовах.
Не виконано
Сказано 24 липня 2016 р.

Джерело

  • http://www.mil.gov.ua/news/2016/07/24/ministr-oboroni-pereviriv-yak-goduyut-bijcziv-v-odnij-iz-vijskovih-chastin-na-odeshhini--/
  • Лист Міністерства оборони України від 10 жовтня 2016 року

Результат

Згідно листа Міністерства оборони України від 10 жовтня 2016 року, харчування особового складу військової частини А0666 (28 омб) здійснюється за договором про закупівлю послуг, укладеним з ПП «АРТЕК-СОЮЗ». За фактами порушення санітарних норм командування військової частини направило претензію на адресу цього підприємства, яку воно врахувало. Згідно договору, «АРТЕК-СОЮЗ» продовжуватиме надавати зазначені послуги до 31 грудня 2016 року.

Враховуючи те, що ПП «АРТЕК-СОЮЗ» й надалі співпрацює з Міноборони, редакція ІА «Слово і Діло» присвоює обіцянці статус «Не виконано».