Полторак скасував 400 наказів, які гальмували реформу армії

Читать на русском
Степан Полторак підписав наказ про визнання такими, що втратили силу, 395 наказів попередників, які перешкоджали розвитку та реформуванню армії України.

Міністр оборони України Степан Полторак скасував 395 наказів попередніх керівників відомства, які гальмували процеси ухвалення управлінських рішень і заважали здійсненню реформи.

Це частина роботи з приведення нормативно-правової бази відомства «у відповідність до вимог армій провідних країн світу», повідомляється на сайті Міноборони, передає «Слово і Діло».

«Міністр підписав наказ про визнання такими, що втратили силу, 395 наказів, ухвалених у попередні роки, які своїми положеннями гальмували процеси ухвалення управлінських рішень і заважали здійсненню реформи. Це вже п'ятий такого змісту наказ, підписаний міністром», – наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, на потреби Збройних сил України цього року потрібно виділити ще 7 млрд грн.

Нагадаємо, міністр оборони, генерал армії України Степан Полторак заявляв, що в Збройних силах буде створена власна школа інструкторів.

«Слово і Діло» зафіксувало 61 обіцянку міністра оборони України Степана Полторака, 34 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 56%. Із повним переліком обіцянок Полторака пропонуємо ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: