На ремонт школи у Василькові, де обвалилася стіна, виділяли 9,5 мільйонів гривень – депутат

Читать на русском

Міська рада Василькова перед початком навчального року виділила 9,5 млн гривень на ремонт школи №6, де обвалилася стіна.
Фото: прес-служба ДержНС

Міська рада Василькова перед початком навчального року виділила 9,5 мільйонів гривень на ремонт школи №6, де обвалилася стіна.

Про це розповів депутат міськради Олександр Слончак, пише видання «Київ влада», повідомляє «Слово і Діло».

Попри обіцянки політиків, в Україні продовжують закривати сільські школиНезважаючи на те, що політики декларують прагнення зберегти малочисельні сільські школи, ті все одно закриваються.

«Я знаю, що директор школи вже давно на посаді, він відповідальна людина. Можливо, руйнування почалося всередині фундаменту, тому він не помітив. Але в цьому будуть розбиратися компетентні органи, я не фахівець. Гроші ми дійсно на ремонт шкіл виділили. Можливо, за місяць навчального року його просто не встигли почати», – зазначив депутат.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що у Василькові під Києвом стався обвал капітальної стіни школи, постраждалих немає. Пізніше на засіданні Кабміну прем'єр-міністр Володимир Гройсман попросив розібратися, з якої причини це сталося.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: