Гройсман вимагає розібратися, чому обвалилася стіна в школі під Києвом

Читать на русском

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що спеціальна комісія з'ясує, чому стався обвал капітальної стіни в школі у Василькові на Київщині.
Володимир ГройсманФото з відкритих джерел

Спеціальна комісія з'ясує, чому стався обвал капітальної стіни в школі у Василькові, що на Київщині.

Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні Кабміну, повідомляє «Слово і Діло».

Прем’єр розповів, що у васильківській школі №6 стався обвал стіни. Туди вже поїхали представники уряду, віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, заступник міністра освіти. Також там працюють співробітники ДСНС.

Рада збирається запровадити 12-річну школу з 2018 рокуВерховна Рада України в першому читанні ухвалила проект нової редакції закону Про освіту. Після реформи українських школярів чекає 12-річне навчання в школі.

«Зараз ми розберемося на місці, що сталося. Я вже переговорив із мером Василькова. Я вважаю, що такі речі відбуваються тому, що ми іноді не помічаємо те, що є надзвичайно важливим. І до таких речей доводить байдужість і безвідповідальність», – наголосив Гройсман.

Він переконаний, що до початку навчального процесу в цій школі були комісії з перевірками стану навчального закладу.

«Тому зараз за результатами роботи комісії ми розберемося, хто ставив якісь підписи. І кожен, хто допустив такі порушення, які довели до таких речей, – можливо, хтось щось добудовував там, перебудовував, довантажував на наявну будівлю – з усім цим маємо розбиратися, щоб покарати», – наголосив прем’єр.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що у Василькові стався обвал капітальної стіни школи, постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: