Рейдери захопили стратегічне ядерне підприємство

Читать на русском
Підприємство під Києвом, яке будує енергоблоки атомних станцій та сховище ядерних відходів для Чорнобильської АЕС захопили рейдери.
Фото з відкритих джерел

Підприємство під Києвом, яке будує енергоблоки атомних станцій та сховище ядерних відходів для Чорнобильської АЕС захопили рейдери.

Про це повідомив заступник директора ПАТ «Південтеплоенергомонтаж» (ЮТЕМ) Руслан Свінціцький, повідомляє «Слово і Дело» з посиланням на «Українські новини».

За його словами, сьогодні група невідомих осіб, за підтримки півсотні «тітушок», захопила підприємство і призначили «нового» главу правління.

«Сьогодні ми дізналися, що стратегічне для України підприємство ЮТЕМ є боржником якоїсь компанії «СНМ», яка складається з 7 чоловік і торгує солодощами. За рішенням Держсуду Києва, нас примушують віддати невідомий нам борг в 5 мільйонів гривень, описавши наше майно», – розповів заступник директора підприємства.

Свінціцький стверджує, що «не уявляє, хто за цим може стояти». Він також додав, що за рішенням Оболонського районного суду Києва, на посаду голови правління ЮТЕМ «відновлена, раніше незаконно звільнена» якась Колесникова Олена, яка тепер керує всім холдингом.

«Така людина у нас ніколи не працювала, ні на якій посаді. Ми з'ясували, що пані Колесникова проживає на окупованій території Луганської області та в Україну за останні півтора року не в'їжджала», – каже Свінціцький.

Він зазначає, що «рейдери на даний момент роблять спроби вивести гроші з рахунків компанії».

Нагадаємо, у вересні поліція заявила про спробу рейдерського захоплення «Черкасиобленерго».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: