На столичних автомагістралях встановлять 300 камер відеоспостереження

Читать на русском
КМДА та Головне управління Національної поліції в Києві встановлять 300 камер відеоспостереження на столичних автомагістралях до квітня 2017 року.

До квітня 2017 року Київська міська державна адміністрація та Головне управління Національної поліції в Києві планують встановити 300 камер відеоспостереження на столичних автомагістралях.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, передає «Слово і Діло».

«Триста камер відеоспостереження будуть встановлені на дорогах до квітня. Кошти виділяють міський бюджет і поліція», – сказав він.

Камери будуть встановлені на дорогах, мостах, в'їздах і виїздах із Києва. Їх будуть встановлювати, враховуючи пріоритетність – на дорогах із більш інтенсивним рухом камер буде більше.

Наголошується, що відеоспостереження допоможе контролювати дотримання правил дорожнього руху, запобігати травматичні ситуації, що необхідно в зв'язку зі збільшенням транспортного потоку в столиці.

Також Пліс зазначив, що за кошти міського бюджету до кінця 2017 року планується встановити 3 600 камер на об'єктах соціальної інфраструктури: школах, дитячих садках, лікарнях і музеях.

Як повідомлялося раніше, КМДА має намір встановити камери відеоспостереження та «тривожні кнопки» в навчальних закладах до кінця поточного року.

Нагадаємо, що за минулий рік Міністерство внутрішніх справ України встановило лише дві камери відеоспостереження в громадських місцях і на дорогах країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: