Ціна автомобільного газу продовжує різко знижуватися

Читать на русском

Ціна на газ знижувалася у всіх операторів ринку, що призвело до середнього зниження ціни в роздробі до 12,74 грн за літр.

Роздрібні ціни на скраплений вуглеводневий газ продовжили зниження на 20-80 копійок за літр у період з 29 до 30 вересня.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані щоденного моніторингу ринку нафтопродуктів консалтингової компанії UPECO.

Ціна на газ зменшувалася як у регіональних, так і у деяких національних операторів ринку, що призвело до середнього зниження ціни в роздробі до 12,74 грн/л.

Ціна автомобільного газу впритул наблизилася до 13 гривеньЗа підсумками минулої доби роздрібні ціни на скраплений вуглеводневий газ, який продається в якості моторного палива, збільшилися на 5-37 копійок за літр.

Як повідомлялося раніше, в третій декаді вересня в Україні виникла тенденція до зниження ціни автомобільного газу в роздрібній торгівлі.

Це обумовлено зниженням оптової ціни газу на біржових торгах. Так, під час електронного аукціону 28 вересня запропонований «Полтавською газонафтовою компанією» скраплений вуглеводневий газ обвалився в ціні на на 2650 грн/т – до 17 950 грн/т.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: