Вбивцю поліцейських переведуть до СІЗО до кінця тижня – медики

Читать на русском
Підозрюваного у вбивстві двох дніпровських поліцейських Олександра Пугачова переведуть із лікарні до медчастини СІЗО до кінця тижня.
Фото з відкритих джерел

Підозрюваного у вбивстві двох дніпровських поліцейських Олександра Пугачова переведуть із лікарні до медчастини СІЗО до кінця тижня.

Про це журналістам ТСН повідомили медики, повідомляє «Слово і Діло».

За словами лікарів, незважаючи на пошкодження кишечника й печінки, пацієнт швидко одужує. Він у свідомості, майже всі життєві показники в нормі.

«Просто лежить із заплющеними очима. Коли його оглядають лікарі, він відповідає на питання, але небагатослівний: так, ні, болить, не болить. Претензія лише одна: йому заважає браслет на нозі. І трохи непокоїть післяопераційний шов», – розповів головний лікар обласної лікарні імені Мечникова в Дніпрі Сергій Риженко.

Оприлюднили відео з нагрудної камери вбитого в Дніпрі поліцейськогоУ мережі з'явилися трагічні кадри з нагрудної камери патрульного поліцейського Артема Кутушева, який загинув у сутичці зі злочинцем.

Повідомляється, що Пугачова охороняють понад 10 озброєних поліцейських, він прикутий до ліжка наручниками.

Нагадаємо, вранці 25 вересня колишній боєць «Торнадо» Олександр Пугачов застрелив патрульного поліцейського й смертельно поранив його напарницю, яка померла в лікарні. Патрульні зупинили машину Пугачова за порушення правил дорожнього руху.

Згодом поліція затримала його в лікарні, де він намагався прооперуватися від кульового поранення за підробленим паспортом. Крім того, вбивця перебував у розшуку за скоєння інших злочинів.

27 вересня Пугачова заарештували на 60 днів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: