Оприлюднили відео з нагрудної камери вбитого в Дніпрі поліцейського

Читать на русском
У мережі з'явилися трагічні кадри з нагрудної камери патрульного поліцейського Артема Кутушева, який загинув у сутичці зі злочинцем.
Фото: УНІАН

У мережі з'явилися трагічні кадри з нагрудної камери патрульного поліцейського Артема Кутушева, який загинув у сутичці зі злочинцем.

Про це в Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає «Слово і Діло».

«Сподіваюся після цього відео ні в кого з мудрих людей більше не залишиться питань, чим нова патрульна поліція відрізняється від ДАІ», – написав він.

Аваков нагородив водія маршрутки, що перешкоджав убивці поліцейських у ДніпріМіністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив водія маршрутного таксі, 62-річного Валерія Тимоніна, який перешкоджав убивці патрульних поліцейських у Дніпрі 25 вересня, іменною зброєю «Форт-17».

Крім того, Геращенко зазначив, що вважає правильним представити Артема Кутушева та Ольгу Макаренка до високих державних нагород посмертно за проявлені мужність і героїзм.

Нагадаємо, що 25 вересня о 10 годині в Дніпрі біля автовокзалу поліцейські зупинили автівку за порушення правил дорожнього руху. Підозрюваний вбив поліцейського з пістолета й смертельно поранив його напарницю. За кілька годин жінка померла в лікарні.

Поліція затримала підозрюваного, ним виявився Олександр Пугачов. Його затримали в лікарні, куди він сам звернувся з кульовим пораненням живота. Відомо, що Пугачов був бійцем батальйону «Торнадо», його дані оприлюднені на терористичному сайті «Трибунал». Він перебував у розшуку за викрадення людей і зґвалтування чоловіка.

Розстріл поліцейських у Дніпріyabadabadooh

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: