Аваков нагородив водія маршрутки, що перешкоджав убивці поліцейських у Дніпрі

Читать на русском
У водія маршрутки Валерія Тимоніна злочинець випустив дві кулі на ураження. Однак вони пройшли повз нього, влучивши в капот авто.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив водія маршрутного таксі, 62-річного Валерія Тимоніна, який перешкоджав убивці патрульних поліцейських у Дніпрі 25 вересня, іменною зброєю «Форт-17».

Про це пише на своїй сторінці в Facebook народний депутат від «Народного фронту» Антон Геращенко, передає «Слово і Діло».

«За проявлену мужність та сміливість, спробу затримати озброєного злочинця, ризикуючи своїм життям, водій маршрутного таксі, 62-річний Валерій Тимонін, за наказом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, нагороджений нагородних зброєю – пістолетом «Форт-17», – пише він.

Як повідомляється, у Валерія Тимоніна злочинець випустив дві кулі на ураження. Однак вони пройшли повз нього, влучивши в капот авто.

У Нацполіції оприлюднили фото ймовірного вбивці дніпровського поліцейськогоУ Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що підозрюваним у вбивстві патрульного в Дніпрі є Олександр Пугачов.

«Нехай приклад Валерія Тимоніна надихне всіх нас завжди йти на допомогу тому, хто її потребує», – підсумував Геращенко.

Як повідомлялося раніше, в Дніпрі близько 10:00 25 вересня неподалік автовокзалу відбулася перестрілка між порушником і двома співробітниками патрульної служби.

Один співробітник поліції був убитий на місці, поранена в результаті перестрілки співробітниця патрульної поліції померла на операційному столі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: