США назвали дії Росії в Сирії варварством

Читать на русском
Спеціальний представник США в ООН Саманта Пауер заявила, що Росія займається варварством, а не боротьбою з тероризмом у Сирії.
Саманта ПауерФото з відкритих джерел

Росія займається варварством, а не боротьбою з тероризмом у Сирії.

Про це заявила постійний представник США в ООН Саманта Пауер, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «5 канал».

«Замість того, щоб дотримуватися миру, Росія і армія Асада продовжують війну. Замість того, щоб сприяти отриманню допомоги місцевим мешканцям, Росія і Асад бомблять гуманітарні конвої, лікарні та тих, хто намагається, у першу чергу, врятувати людські життя», – розповіла Пауер.

Порошенко не вважає Путіна сильним лідеромПрезидент України Петро Порошенко не вважає російського лідера Володимира Путіна сильним через те, що той не дотримує свого слова.

Крім того, представник України в ООН Володимир Єльченко завив, що «протягом року представництво України в ООН постійно вказувало на справжню природу російського втручання в сирійський конфлікт. І щоразу ми мали рацію».

Також він підкреслив, що будь-які «спроби зараз домовитися з режимом Асада і Росією не дадуть результату, доки ці дві сили налаштовані на збройний шлях розв’язання конфлікту у Сирії».

Водночас російський представник Віталій Чуркін заявив, що відновлення миру в Сирії зараз стало майже нездійсненним завданням.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко заявив, що Росія поводить себе в Сирії так само, як на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: