Гаряче перемир'я: двоє бійців ЗСУ поранені на Донбасі

Читать на русском
Російський окупаційний контингент продовжує використовувати важке озброєння на окремих ділянках фронту, зокрема в районі Авдіївки.

В результаті бойових дій на Донбасі 25 вересня двоє військових ЗСУ поранені, загиблих немає.

Про це повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає «Слово і Діло».

«За добу ніхто з наших військових не загинув, двоє були поранені в результаті бойових дій в районі Авдіївки», – сказав він на брифінгу в понеділок у Києві.

Водночас на всій лінії зіткнення фіксується скорочення збройних провокацій з боку бойовиків, особливо на донецькому та маріупольському напрямках.

«Але російський окупаційний контингент продовжує використовувати важке озброєння на окремих ділянках фронту, зокрема в районі Авдіївки. Збройні сили України дотримуються Мінських домовленостей, але готові відкрити вогонь у відповідь на наміри бойовиків посилити конфлікт», – додав речник.

Чим воюють ЗСУ: протиповітряна оборонаНа озброєнні українських військових знаходяться два зенітно-ракетних комплекс «Бук» і С-300 ПС, а також автоматизований ЗРК «Оса».

Як повідомлялося раніше, Державне Київське конструкторське бюро «Луч», що входить до складу ДК «Укроборонпром», збільшило обсяги виробництва продукції для потреб Збройних сил України на 37% за першу половину 2016 року.

Нагадаємо, що у Верховній Раді ухвалили в цілому та за основу проект закону №4689, що дозволяє демобілізуватися учасникам бойових дій, які уклали контракти із ЗСУ з формулюванням «до завершення АТО».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: