ЗСУ та бойовики ОРДЛО готуються відводити війська згідно з домовленостями

Читать на русском
Відлік цих 13 днів почнеться після тижневого неухильного дотримання режиму припинення вогню на цих ділянках.

ЗСУ та представники ОРДЛО готуються відводити війська від лінії зіткнення на Донбасі протягом найближчих 13 діб згідно з рамковою угодою від 21 вересня 2016 року.

Про це заявив речник Адміністраціії Президента з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу в четвер у Києві, передає «Слово і Діло».

«Вчора українські переговорники досягли домовленості в рамках Тристоронньої контактної групи в Мінську. Згідно з повідомленням представників України, протягом наступних 13 днів буде проведено розведення сил у районі Станиці Луганської, Золотого та Петровського, щоб унеможливити обстріли зі стрілецької зброї», – сказав він.

При цьому Лисенко уточнив, що відлік цих 13 днів почнеться після тижневого неухильного дотримання режиму припинення вогню на цих ділянках.

Як повідомлялося раніше, в середу, 21 вересня, Тристороння контактна група підписала документ про розведення сторін на лінії зіткнення на Донбасі й встановила три зони безпеки.

Нагадаємо, під час відвідин Маріупольського державного університету посол США в Україні Джеффрі Пайєтт заявив, що скасування санкцій для РФ неможливе доти, доки не виконані Мінські домовленості, й необхоімо пам'ятати, хто жертва, а хто агресор у цьому конфлікті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: